Spring til indhold
Hjem » IndholdsPortal

IndholdsPortal

indholdsportal til digital læsning

Trafik.
SEO.

IndholdsPortalen lever af trafik. Og den trafikmæssige værdi skabes selvsagt på samme vilkår som enhver anden web udgivelse. Så der skal fra start indtænkes søgemaskineoptimering af hensyn til nye brugere, medlemmer, abonnenter og interessenter i bred forstand.

Udgivere har heldigvis til forskel fra mange andre udbydere af content særdeles gode muligheder for at opnå SEO autoritet på de journalistisk dækkede nicheområder.

Kravet er en bevidst optimering ift SEO og søgemaskine indexering, hvor Googles stigende værdisætning af det organiske indhold har positiv indflydelse ligesom tankerne bag de såkaldte “topic clusters”; dyb og bred indsigt omkring et konkret emne eller tema, knyttet sammen i specifikke velorganiserede krydsfelter.

Indholdsportal.
Digital læsning
.
På nettets præmisser.

Det er en velunderbygget antagelse, at papir som medium til læsning af magasiner og tidsskrifter har fremtiden bag sig. Uagtet at tempoet for omlægning fra papir til digital går langsommere end forventet – blandt andet i kraft af papirets læsekvaliteter sammenlignet med skærmen – er det digitale tilbud om læsning en nødvendig investering i fremtiden.

Samtidig har DR og Zetland m.fl. til fulde demonstreret, at lange, researchede formater reelt kan fungere på skærme. Læg hertil nettets overlegenhed i forhold til at præsentere brugere, nye som gamle, for “mere indhold af samme skuffe” via indeksering, overblik og søgevenlige taksonomier…samt et tiltrængt drys af en velfungerende annoncemodel.

Voilá – En indholdsportal er født!


En indholdsportal case
– eller rettere, en featureliste

DB Job arbejder i øjeblikket på en konkret indholdsportal til digital læsning for et medie, der har besluttet en omlægning af alt indhold fra print.

Forud for projektet udviklede vi sammen med mediet en feature liste over al relevant funktionalitet og ambitioner.

IndholdsPortal live

APPLiA Danmark er brancheforening for producenter af husholdningsapparater og hvidvarer.

Fagmediet HVIDVARE-NYT er omdrejningspunktet for branchens nyheds- og fagstof i forening med nyhedsbrevet.

APPLiA Danmark har fortsat økonomi i bladdriften, men forudser på linje med flere andre, at printmediets økonomi kan blive presset.

Det er derfor centralt at supplere med et mix af flere platforme for online læsning – og essentielt vigtigt, at få en online platform forankret FØR der evt. skal tages stilling til udfasning af det trykte medie.

Brug kontakt knappen nedenfor, hvis du har spørgsmål til løsningen.