Spring til indhold
Hjem » Databaser

Databaser

Jobdatabase.
Kundedatabase.
Medlemsdatabase.
[indsæt navn] database.


Helt afgørende for enhver database er, at den konstrueres og designes med mulighed for at kunne søge og flette oplysninger efter behov.

At der er plads til at forædle basis registreringer med nye informationer og typer.

At datamængden kan vokse uden nedgang i hastigheder.

Og at informationsarkitekturen og den måde data gemmes og organiseres på afspejler behovet. Ikke mindst denne præmis gør det ofte relevant at opbygge databasen selv.

I forhold til jobdatabasen har vi udviklet et oplæg til fælles kravspecifikation, der sikrer overensstemmelse og klarhed over ønsker til funktionalitet.


Kunde- og medlemsdatabaser

Vi arbejder selvsagt ligeså målrettet med kunde- og medlemsdatabaser, men her er en del funktionalitet udviklet kundespecifikt.

Ligeledes kan vi ikke give adgang til LIVE eksempler i stil med nedenfor, da databaser af denne karakter i sagens natur er interne.

LIVE løsninger

Job database

Jobdatabasen er udviklet over grundlæggende jobsøgningsfunktionalitet, hvor der på opdragsgivers ønsker er tilført yderligere funktionalitet i forhold til geografisk nedbrydning.

Herudover var det med afsæt i forretningsmodellen væsentligt at tilføje betalingsmodul og faktureringsrutine baseret på annoncørs egen indtastning af jobannoncer.

Se jobdatabasen live her

case mediedatabase udviklet til Danske Medier

Medie database

Mediedatabasen er Danske Mediers overblik over et område, de færreste kan overskue: Fagblade, tidsskrifter og magasiner.

Databasen er udviklet dels af hensyn til at tilvejebringe et samlet overblik over titler med de mest basale data, men ikke mindst vigtigt at bevare et historisk perspektiv.

I helt anden sammenhæng løste vi også Danske Mediers behov for en medlemsdatabase, i kølvandet på et kuldsejlet MS Dynamics CRM projekt.

Se mediedatabasen live her